);

Lekker Webshoppen

Lekker Webshoppen

Afgelopen zaterdag was ik in Veghel bij de 2e editie van het Feel Good & Shop Event, waar zo’n 100 kleinere webshopeigenaren stonden met hun koopwaar. Er was een heel divers aanbod: van knutselpakketten tot boeken en woonaccessoires en van parfums en sieraden tot (kinder)kleding. Je kon het niet verzinnen of het stond er.

Als liefhebber van leuke webshops moest ik daar natuurlijk heen. En een paar pareltjes heb ik voor je in dit blog gezet. Je zult binnenkort vast wel wat nieuwe webshops voorbij zien komen binnen de diverse rubrieken op 4Mama.

 

SienenCo

Leuk om daar Gea, een fijne blogger van Website4Mama, eens persoonlijk te ontmoeten. Gea blogt bij ons uiteraard vaak over knutselen, want zij is met haar webshop SienenCo.nl daarin helemaal gespecialiseerd. Je kunt er heel makkelijk zoeken op prijscategorie, maar ook knutselpakketten die leuk zijn voor jongens of juist meisjes.

Webshop SienenCo

Dierenpracht

Deze webshop is het portaal van een mooi initiatief van Sabine. In de webshop koop je leuke gehaakte spullen voor je kleintje als een knuffel, een schattig broekje, een babydekentje en een poncho. Deze zijn gemaakt door ouderen in de Gemeente Moerdijk. De stichting heeft tot doel om de eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan door het organiseren van “haakcafé’s” in de regio.

Webshop Dierenpracht

Circus Patz

Mij viel gelijk de mooie wand met boeken van Circus Patz op. De boeken van Circus Patz zijn mooie eigen producties voor kinderen van 4 tot 12 en net iets daarboven. De fijne webshop is een avontuur op zich. Mooi om de liefde voor avontuur, schrijven en boeken te zien bij Patz zelf. Hier gaan jullie op Website4Mama vast nog veel meer van horen, want er is zoveel moois te ontdekken op Circus Patz!

 

Het Zijstraatje

Bij Het Zijstraatje vind je heel veel leuks om van elk feestje een Feest! te maken. Ik heb me redelijk in weten te houden op de beurs, maar bij Het Zijstraatje kon ik niet anders, dan wat kopen voor onze komende verjaardagen. Mooie borden, decoratiemateriaal, aparte verjaardagslingers, cupcakevormpjes, rietjes...nou ja, you get the picture? Het was ook enorm druk op de stand van Het Zijstraatje.

Webshop Het Zijstraatje

 

KEK Kamperen

Een webshop met funky kampeer accessoires. Als fervent kampeerder mocht ik die gewoon niet overslaan. Was ook niet te missen hoor in de centrale hal. Je wordt echt blij als je de leuke webshop ziet van KEK kamperen. Alles wat je als kampeerder nodig hebt, maar dan met een retro of fijn printje. Want de tijd dat we kampeerden met witte melamine is duidelijk wel voorbij.

Webshop Wonen voor Jou

Wonen voor jou

Marlies en Sandra van Wonen voor jou hadden een last-minute plek in de hoek van de “hal”. Niet een plek die je snel opmerkte jammer genoeg. Maar ik geloof niet dat ze te klagen hadden over de klandizie. De spullen van deze leuke webshop zijn dan ook van een hoog heb-gehalte. Ik kon daar niet weg zonder dit leuke showrek met zakje knijpers. Ik was al een tijdje op zoek naar een wandrek/magneetbord om de tekeningen van dochterlief en foto’s aan op te hangen. En dit vond ik nou een geweldige oplossing daarvoor.

Showrek Wandrek

 

En zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan. Wat een leuke webshops! En leuk ook dat je contact kunt leggen met de persoon achter die webshop. Sfeer was goed, locatie was ook top. Ik zeg…volgend jaar weer!

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.