);

Leuke jongenskamer: thema voertuigen

Leuke jongenskamer: thema voertuigen

Voertuigen: auto’s, brandweerwagens, vliegtuigen en zo meer. Je zoon is er weg van. Hij speelt ermee, hij droomt erover en het liefst slaapt hij eronder. Op de muren van zijn kamertje vindt hij wit veel te saai. Nee auto’s wil hij daar zien. Hij wil een echte jongenskamer! En gelijk heeft hij.

Wij vonden voor jou en je zoon de leukste kinderkamer accessoires, te gek behang, mooie muurstickers, leuke lampen en heerlijk beddengoed in het thema voertuigen. Laat je inspireren!

 

Voor op en aan de muur

 

behang jongenskamer

  1. Het autobehang van kunstenares en illustrator Hanneke de Jager komt uit haar “grote autoboek”. De tekeningen zijn heel bijzonder. Van deze illustraties is ook een dekbed verkrijgbaar. Op de website van Hanneke kun je het behang aanschaffen en kijken waar het  dekbed te koop is.
  2. Dit zogenaamde posterbehang met guitige raceauto’s vonden we bij Boefjesfabriek. Leuk zijn ze hè. Te gek om 1 muur zo te bekleden. Je waant je in een film.
  3. Heb je een keer een saaie witte muur, maar geen zin om de boel te behangen? Dan zijn muurstickers een optie. Deze leukerds vonden wij bij Zizi & Mala
  4. Net als dit leuke behangetje, dat ook afkomstig is van Zizi & Mala
  5. Zoek je kunst aan de muur? Kunstenaar Ed van der Hoek heeft heel veel keuze in auto’s. Ze worden wel allemaal bestuurd door hondjes, maar dat maakt het alleen maar des te leuker!

Zelf op zoek naar iets leuks aan de muur voor de kinderkamer? Kijk dan eens op onze pagina Wonen, waar we een keur aan leuke shops verzameld hebben. 

Kijk dan gelijk even naar de shop Studio Poppy, want daar kun je muurstickers op maat laten maken (bijvoorbeeld met naam) van o.a. vliegtuigen en auto’s. Té leuk om een kale muur helemaal persoonlijk te maken.

muurstickers van studio poppy

 

 

Lekker slapen

rolgordijn en dekbedden jongenskamer

  1. Je gordijnen of in dit geval je rolgordijnen dicht en lekker dromen. Slapen doe je het liefst in een donkere kamer en dat gaat uitstekend met deze zon verduisterende rolgordijnen. En natuurlijk hebben ze jouw favoriete voertuig, het vliegtuig. Velux heeft in samenwerking met Disney leuke raambedekking voor jongens ontworpen. Welke jongen houdt er nu niet van planes? Je kunt de Velux-Disney collectie bekijken en bestelling op Dakraam-gordijn.nl 
  2. En natuurlijk mag een dekbed hier niet ontbreken. De bovenste met leuke vintage auto’s kun je vinden bij Fijntje, een shop met de fijnste kwaliteitsdekbedden. Ze hebben van dit stoere dekbed ook een sierkussen. De onderste met treinen komt van Boefjesfabriek.

 

Jongenskamer accessoires

jongenskamer accessoires

  1. Dit leuke kussen
  2. en deze bijpassende opbergmand hebben we bij Villa Retteketet gevonden. Heel leuke shop met kinderkameraccessoires.
  3. Bij Toetiebellie vonden we deze mobiel met vilten voertuigen. Té schattig gewoon.
  4. De Boefjesfabriek heeft een enorme keuze aan te gekke lampenkappen. Zo’n lampenkap maakt het voertuigenthema in je jongenskamer wel helemaal af.
  5. Deze fantastische mobiel wil je in elke newborn jongenskamer hangen, maar ook voor grotere knullen is zo'n mobiel nog hartstikke leuk. Hij is afkomstig van de leuke shop Zizi & Mala
  6. Leuk zo’n lampje in de vorm van een VW bus met surfplank. Deze komt van Kids-ware.

 

We hopen dat je hierboven genoeg inspiratie hebt opgedaan voor de aankleding van jouw zoon’s  stoere jongenskamer in het thema voertuigen. Altijd leuk als je een reactie achterlaat.

 

De haren van je kind wassen; zo pak je het aan

De haren van je kind wassen; zo…

Haren wassen: hoe gewoon het ook is… het is niet onbelangrijk. Wil je een gezonde haardos krijgen en houden, dan gebruik je het liefst een…

Klein wonen met kinderen: 4 tips voor gedeelde slaapkamer

Klein wonen met kinderen: 4 tips…

Klein wonen hoeft geen probleem te zijn. We hoeven niet allemaal in een enorme villa te wonen om gelukkig te zijn. Toch kan het met kinderen…

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.