);

Lili Shoes een leuk kinderschoenenmerk

Lili Shoes een leuk kinderschoenenmerk

Lili Shoes… ik kende dit Nederlandse merk met vooral meisjesschoenen en -laarzen tot een paar weken geleden niet. Nu wel. Ik kreeg namelijk een paar heel mooie leren laarsjes opgestuurd in aqua met blauw en een roze biesje voor mijn dochter Marisa. En daar waren zowel dochterlief als ik direct weg van. Vooral ook omdat de laarzen zo mooi pasten bij haar nieuwe outfit van Chaos and Order.

 

Lili Shoes een veelzijdig Nederlands kinderschoenenmerk

Ik hou van kleine Nederlandse merken. Kleding en schoenen die in Nederland ontworpen en volgens Nederlandse norm geproduceerd worden, zijn over het algemeen altijd goed qua kwaliteit en pasvorm. Zo ook bij Lili Shoes, daar zorgt Margot Verschoor, oprichter en ontwerper van Lili Shoes wel voor. De laarzen die we opgestuurd kregen zijn, behalve de zool, geheel van leer. Ze hebben een redelijk smalle pasvorm, wat voor de voetjes van mijn dochter perfect is. Het leer is soepel en ze lopen heerlijk.

 

Laarzen van Lili shoesLili Shoes met Chaos and OrderLili Shoes laarzen

 

De schoenen van Lili Shoes worden dus hier in Nederland ontworpen, maar handgemaakt in Portugal en hebben een prachtige afwerking. In 2008 kwam de eerste collectie op de markt. Sinds 2012 is Lili Shoes ook verkrijgbaar in Frankrijk en de Verenigde Staten.

Espadrilles van Lili Shoesgympen van lili shoes

 

Naast mooie laarzen in de leukste kleuren, wat wel de hoofdmoot vormt van de collectie, heeft Lili Shoes ook leuke gympen en espadrilles voor de zomer. Ook is er een schattige babylijn met babyslofjes voor de eerste stapjes vanaf maat 17 verkrijgbaar. De hele collectie is kleurrijk. Voor elke outfit is er wel een leuke laars, gympje of ballerina verkrijgbaar. Voor deze zomer zijn het de metallic kleurtjes die de boventoon voeren. Benieuwd naar dit leuke Nederlandse schoenenmerk? Kijk dan vooral eens op de website van Lili Shoes.

Fotografie: Wen's Fotografie

Casual en zakelijk: stijlvolle kledingmerken voor mama's

Casual en zakelijk: stijlvolle…

Het afgelopen jaar ben ik nauwelijks buiten geweest. Of beter gezegd: ik heb nauwelijks buitenshuis gewerkt. Collega’s en klanten zien en…

Schoenen: mijn grote liefde en frustratie

Schoenen: mijn grote liefde en…

Schoenen, ik heb er wat mee. Al vanaf het moment dat ik kleedgeld kreeg op mijn 13e, spaarde ik voor dat ene paar dat ik móest hebben. Mijn…

De leukste activiteiten in de tuin tijdens je staycation

De leukste activiteiten in de tuin…

Een staycation was in 2020 dé manier om vakantie te vieren in eigen land. We konden ook niet veel natuurlijk door alle beperkende maatregelen.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.