Lili Shoes een leuk kinderschoenenmerk

Lili Shoes een leuk kinderschoenenmerk

Lili Shoes… ik kende dit Nederlandse merk met vooral meisjesschoenen en -laarzen tot een paar weken geleden niet. Nu wel. Ik kreeg namelijk een paar heel mooie leren laarsjes opgestuurd in aqua met blauw en een roze biesje voor mijn dochter Marisa. En daar waren zowel dochterlief als ik direct weg van. Vooral ook omdat de laarzen zo mooi pasten bij haar nieuwe outfit van Chaos and Order.

 

Lili Shoes een veelzijdig Nederlands kinderschoenenmerk

Ik hou van kleine Nederlandse merken. Kleding en schoenen die in Nederland ontworpen en volgens Nederlandse norm geproduceerd worden, zijn over het algemeen altijd goed qua kwaliteit en pasvorm. Zo ook bij Lili Shoes, daar zorgt Margot Verschoor, oprichter en ontwerper van Lili Shoes wel voor. De laarzen die we opgestuurd kregen zijn, behalve de zool, geheel van leer. Ze hebben een redelijk smalle pasvorm, wat voor de voetjes van mijn dochter perfect is. Het leer is soepel en ze lopen heerlijk.

 

Laarzen van Lili shoesLili Shoes met Chaos and OrderLili Shoes laarzen

 

De schoenen van Lili Shoes worden dus hier in Nederland ontworpen, maar handgemaakt in Portugal en hebben een prachtige afwerking. In 2008 kwam de eerste collectie op de markt. Sinds 2012 is Lili Shoes ook verkrijgbaar in Frankrijk en de Verenigde Staten.

Espadrilles van Lili Shoesgympen van lili shoes

 

Naast mooie laarzen in de leukste kleuren, wat wel de hoofdmoot vormt van de collectie, heeft Lili Shoes ook leuke gympen en espadrilles voor de zomer. Ook is er een schattige babylijn met babyslofjes voor de eerste stapjes vanaf maat 17 verkrijgbaar. De hele collectie is kleurrijk. Voor elke outfit is er wel een leuke laars, gympje of ballerina verkrijgbaar. Voor deze zomer zijn het de metallic kleurtjes die de boventoon voeren. Benieuwd naar dit leuke Nederlandse schoenenmerk? Kijk dan vooral eens op de website van Lili Shoes.

Fotografie: Wen's Fotografie

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.