);

LoFff voor stoere prinsesjes

LoFff voor stoere prinsesjes

Het Nederlandse meisjeskledingmerk LoFff is net als haar zusje LoveStation22 voor stoere meiden, die net even anders dan anders durven te zijn. LoFff is met haar jurken, rokjes en shirts net iets gekleder. Met een outfit van LoFff schuift je dochter gemakkelijk aan bij een chique kerstdiner bijvoorbeeld.

Als dochterlief haar LoFff jurk voor die tijd nog niet versleten heeft tenminste, want sinds we deze schitterende jurk thuis gestuurd kregen, heeft ze ‘m 5 dagen van de 7 aan. Hij gaat aan bij een theaterpremière, maar ook net zo makkelijk aan naar school. Ze is er helemaal weg van! Ze noemt de jurk steevast haar “feestjurk” en blijkbaar is elke dag een feest, want ze heeft ‘m dus nauwelijks uit gehad. En ze krijgt ook veel complimenten over haar mooie jurk, waar stoere prinsesjes natuurlijk van gaan groeien…

Het lijfje is blauw met een in grijs/taupe geborduurde bloem en hij sluit mooi aan. Belangrijk, want ik heb een slanke dochter en niet alle jurken in haar maat vallen mooi. De rok is van stof en daaroverheen 3 lagen fijne chiffon in blauw, grijs/taupe en donkergrijs. Je kunt de jurk combineren met een legging in een van die kleuren.

Eigenlijk is de hele wintercollectie van LoFff geweldig. Zoveel leuke jurken, je weet bijna niet welke te kiezen. Een paar outfits laat ik hieronder zien zodat je een indruk krijgt van LoFff’s wintercollectie. Een merk voor stoere prinsesjes. Een merk dat wij zonder aarzeling standaard in de kast zullen hangen.

Voor meer outfits ga je naar de webshop van LoFff

LoFff collectie winter 2015

 

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.