);

Kindermusicals najaar 2015

Kindermusicals najaar 2015

Dit is een lijst uit najaar 2015. Je kunt hier een nieuwe lijst met kindermusicals 2019 bekijken.

Al vanaf dat dochterlief net 3 jaar was, deelt ze mijn liefde voor musicals en theater. Ik nam haar toen mee naar haar 1e voorstelling. We maakten er echt werk van. Mooie haartjes, mooie kleertjes, op chique dus. Inmiddels hebben we al veel voorstellingen samen gezien. Een enkele ook met papa erbij. Die is niet zo’n kindermusical fan, dus wij dames laten hem vaak dan lekker thuis.

Deze kindermusicals hebben we al gezien in de afgelopen jaren: Biba Boerderij, Dora, Nijntje, Woezel & Pip, Kabouter Plop, Doornroosje, en Sprookjesboom de musical

De volgende musical wordt op zeker Rapunzel en ik denk dat Wickie de Viking ook wel op wat enthousiasme mag rekenen. Maar wat vind je nog meer in de theaters dit najaar? Ik ging voor je op zoek. Dit zijn mijn favoriete kindermusicals voor dit najaar in willekeurige volgorde.

Favoriete kindermusicals

  1. Raad eens hoeveel ik van je houdt: van het gelijknamige boek met grote haas en hazeltje. Hier kun je heen als je kindje 4 jaar of ouder is en het wordt gespeeld door theater Terra.
  2. Kabouter Plop – het sprookjesboek: deze musical is uiteraard van studio 100 en geschikt vanaf 2 jaar.
  3. Het zandkasteel op de boerderij: met Toto, Sassa en koning Koos. Geschikt voor 3 jaar en ouder
  4. Sprookjesboom de musical: een van mijn favorieten. Leuk vanaf 4 jaar.
  5. Dora’s Piratenavontuur: een feest der herkenning voor 3 jaar en ouder.
  6. Buurman en buurman worden beroemd: lekker lachen om dat gestuntel en geklus, geschikt voor 3 jaar en ouder. A je to!
  7. Dolfje Weerwolfje: een splinternieuwe spannende familiemusical gebaseerd op de bekende boekenreeks van Paul van Loon, geschikt voor 6 jaar en ouder.
  8. Wickie de Musical: een productie van studio 100, waarbij een rol is weggelegd voor Josje (K3). Spannende avonturen met het slimste Viking jongetje ter wereld.
  9. Rapunzel de musical: de hoofdrol in dit bekende sprookje wordt gespeeld door Sita. Geschikt voor 4 jaar en ouder.

Wickie de Viking de musicalCheck het theater bij jou in de buurt wanneer jouw favoriet (of die van je kind) langskomt!

Zoals gezegd, voor ons wordt het Rapunzel en Wickie. Naar welke kindermusicals ga jij heen met je kroost?

Links naar andere blogs:

Wij mochten naar de première van de familiemusical Suske & Wiske. Benieuwd hoe deze familiemusical was? En inmiddels zijn we ook naar Rapunzel de Musical geweest.

(dit is een lijst uit najaar 2015. Je kunt hier een nieuwe lijst met kindermusicals en familievoorstellingen van 2018 bekijken)

 

 

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 1

  1. Linda

    okt 06, 2015 at 08:31

    Ik ben gek op het theater, dus moest dit lijstje even zien. We zijn al naar Raad eens hoeveel ik van je hou geweest. Was echt heel leuk en gaan morgen naar Kabouter Plop. Sprookjesboom staat ook de planning. Evenals Andre het Astronautje maar dat is pas vanaf 2016. Dora is ook erg leuk, die speelt al even maar is zeker de moeite waard. Twee Kleine Kleutertjes van Monique Smit is trouwens ook een aanrader.



This thread has been closed from taking new comments.