);

De leukste kledingmerken voor meisjes

De leukste kledingmerken voor meisjes

Nederland kent heel veel leuke kledingmerken. Op onze pagina Nederlandse merken hebben we daar een heel mooi overzicht van. Een paar voor ons nog onbekende merken hebben we (dochter en ik) in het afgelopen jaar zelf mogen ervaren. Een aantal kende we uiteraard al wel.

 

Favoriete kledingmerken tot noch toe

 

Chaos and Order
Chaos and Order fotoshoot in het bos

Chaos and Order

Een fantastisch merk wanneer je een dochter hebt die nogal slank is. Die spriet van mij, waar nooit een vetje aan zat (heeft inmiddels iets meer billen), kon veel kledingmerken niet hebben. Leggings die slobberden, jurken die niet mooi aansloten en broeken die van haar billen zakten. Dus toen ik Chaos and Order ontdekte 4 jaar geleden werd dit daarom onmiddellijk ons favoriete kledingmerk.

 

Ninni-vi

Geen goedkoop kledingmerk dat Ninni-Vi (zie 1e foto bovenaan pagina), maar de kwaliteit is dan ook super. Ik heb meerdere sets in mijn dochter’s kast hangen, die veelvuldig gedragen en gewassen zijn. En ze zijn nog steeds als nieuw. Het is kleding voor meisjes die anders durven te zijn. De kleuren zijn vaak sprekend, de stoffen zacht en het heeft een zeer nauwsluitende fit. Sinds kort heeft Ninni-Vi een zusje genaamd Soft & Jolly, die met wat zachtere kleuren en lossere fit een uitstekende aanvulling vormt.

 

LoFff

LoFff feestjurk
Feestjurk van LoFff

Voor stoere prinsesjes, noemde ik het leuke kledingmerk LoFff in een vorig artikel. En dat is ook zo. Je dochter waant zich een heuse prinses in de kleding van LoFff. Een broek? Nee, die vind je er niet. Of het moet een hele strakke stretch met glitter broek zijn. Jurkjes en rokjes is wat de klok slaat bij LoFff. De favoriete jurk van mijn dochter het afgelopen seizoen is deze van LoFff geweest. En denk nu niet dat zo’n jurk alleen aan gaat naar chique gelegenheden…welnee! Liefst trekt ze haar feestjurk elke dag aan naar school.

 

LoveStation22 jurk
Leuke jurkjes van LoveStation22

LoveStation22

Fijn geprijsd en heel sympathiek vind ik het kledingmerk LoveStation22, dat weer een zusje is van LoFff. LoveStation22 laat zich inspireren door de natuur en je ziet dan ook vaak dierenprints op de tunieken en shirts. Maar LoveStation22 laat het niet alleen bij inspiratie. Van elk verkocht kledingstuk gaat 1 euro naar het Wereld Natuur Fonds.  In de zomer mochten we deze leuke jurk met legging reviewen.

 

Mim-pi

Love it! Tule, rokjes, jurkjes, printjes, kleur, kleur, kleur. Elke collectie heeft weer een duidelijk signatuur. Een Mim-pi outfit haal je er zo tussenuit. De kledinglijn is elke collectie ook enorm uitgebreid. Voor ieder wat wils.

 

Kiezeltje

Vaak iets meer ingetogen, maar mooi gemaakt. Altijd heel herkenbaar vind ik de collecties van het kledingmerk Kiezeltje. Zeker de laatste 2 jaar kan ik mijn dochter erg goed kleden in dit leuke kledingmerk. De kleding is vaak niet heel erg uitgesproken in kleurgebruik, maar wel uitgesproken in design. Soms heel aaibaar met zachte vestjes of een jurkje met bontje.  

Ik hoop in het nieuwe seizoen weer volop te mogen schrijven over leuke (nieuwe) merken. En wie weet ziet het favorietenlijstje er aan het einde van het jaar wel weer heel anders uit.

 

Heb jij een favoriet kledingmerk voor jouw dochter dat niet in dit rijtje staat? Een merk waar ik absoluut een keer naar moet kijken? Laat het me weten! Ik ben altijd op zoek naar leuke kledingmerken.

 

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 1

  1. Marjolein

    jan 06, 2016 at 02:21

    Billy & Lilly vind ik ook een heel leuk merkje. Ligt een beetje in de lijn van LoveStation 22...



This thread has been closed from taking new comments.