);

De zomercollectie van Chaos and Order

De zomercollectie van Chaos and Order

Het moge duidelijk zijn…wij zijn fan van Chaos and Order. Dat heb je ook vorig seizoen kunnen lezen. Dit leuke Nederlandse merk met lekker zittende leggings, jurkjes, rokjes en af en toe een sportieve broek hebben wij al bijna 6 jaar geleden omarmd. Elk seizoen hebben we weer een leuke nieuwe set in de kast hangen en dit jaar hebben we gekozen voor een set uit de “Vegas in the desert” collectie.

Hoewel Chaos and Order vaak gebruik maakt van primaire kleuren en een fel kleurtje meestal niet schuwt, was ik gelijk onder de indruk van de nieuwe lijn die net 2 weken geleden werd gelanceerd voor deze zomer. De tinten van de Vegas in the desert collectie zijn warmer, zoals je kunt zien.

 

De Vegas in the desert Collectie

Blauw/groen in combinatie met rood/roze, koel gecombineerd met warm…hier loop ik wel warm voor. En dochterlief ook. Het staat haar fantastisch. Wij hebben deze outfits heel leuk gecombineerd met een laarsje van het Nederlandse Lili Shoes. Ik weet zeker dat Chaos and Order met de “Vegas in the desert” collectie een schot in de roos heeft. Een kleurencombinatie die leuk staat bij zowel blonde als donkere meisjes.

Chaos and Order zomerjurkjeChaos and OrderChaos and Order broek

Chaos and Order jumpshortChaos and Order jumpshortChaos and Order Jumpsuit

 

De Cheerleader collectie

De Cheerleader collectie is er eentje met wat fellere en frisse kleuren als lime, blauw en rood gecombineerd met wit en geïnspireerd op de Amerikaanse cheerleaders. Ik heb bij deze collectie het gevoel dat ik het al eerder gezien heb, maar dat komt misschien door de kleurcombinaties.

Chaos and Order cheerleadercheerleaders chaos and order

 

De Jungle explorer collectie

Met de Jungle explorer collectie verwijst Chaos and Order naar de natuur en de jungle met groen gecombineerd met blauw/paars en rood en het gebruik van blad- en bloemenprints. Een leuke frisse collectie, die het vast erg goed gaat doen gezien de trend van dit moment. Je ziet namelijk in veel kinderkleding collecties blad- en bloemprints terugkomen. Die bloementrend zie je ook in schoenmode voorbij komen.

Chaos and Order Jungle collectieChaos and Order Jungle collectie

 

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Chaos and Order? Meer bekijken en bestellen van Chaos and Order kun je doen op www.chaos-and-order.com. Heb je een zoon? Check dan ook even hun jongenscollectie. Hoewel die wat kleiner is dan de meisjescollectie is deze zeker de moeite waard!

Meer lezen over Chaos and Order of Kindermode in het algemeen?

Een set van de Vegas in the Desert collectie mochten wij houden. Waar denk jij dat wij voor gekozen hebben?

Casual en zakelijk: stijlvolle kledingmerken voor mama's

Casual en zakelijk: stijlvolle…

Het afgelopen jaar ben ik nauwelijks buiten geweest. Of beter gezegd: ik heb nauwelijks buitenshuis gewerkt. Collega’s en klanten zien en…

Schoenen: mijn grote liefde en frustratie

Schoenen: mijn grote liefde en…

Schoenen, ik heb er wat mee. Al vanaf het moment dat ik kleedgeld kreeg op mijn 13e, spaarde ik voor dat ene paar dat ik móest hebben. Mijn…

De leukste activiteiten in de tuin tijdens je staycation

De leukste activiteiten in de tuin…

Een staycation was in 2020 dé manier om vakantie te vieren in eigen land. We konden ook niet veel natuurlijk door alle beperkende maatregelen.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 2

 1. Yvonne

  apr 05, 2016 at 12:03

  Wat een leuke kleding! En wat een stoere foto's  1. Esmée

   apr 09, 2016 at 09:29

   Dank Yvonne. Mooi fotomodelletje he.This thread has been closed from taking new comments.