);

Camping Le Brasilia

Camping Le Brasilia

Een leuke camping uitzoeken voor de mei- en of zomervakantie, valt mij elk jaar ontzettend tegen. Het is compromissen zoeken voor iedereen. Mijn man wil graag in de buurt kunnen fietsen, mijn dochter wil graag een zwembad met glijbanen en ik wil eigenlijk gewoon zon, zee en een boek in een luie stoel. Ik geloof dat ik dan toch de meeste eisen heb wat betreft een camping Vakantie… Maar zonder gekheid. Van mij hoef je me niet op een drukke megacamping in een stacaravan te zetten. Maar als die stacaravan weliswaar op een flinke camping staat, maar niet op eentje waar je hutje mutje tegen elkaar aangeplakt staat en waar de sfeer wel goed is, die aan de andere eisen w.b. sportiviteit en zwembad voldoet, dan ben ik om.

In mijn zoektocht kwam ik uit op Camping Le Brasilia, dat in de Languedoc aan zee ligt. Als ik dan een leuke camping gevonden denk te hebben, dan check ik altijd de reviews op Zoover. En die liegen er niet om. Gemiddeld wordt er een 8,7 gegeven aan deze camping. Hij ligt iets hoger in de prijsklasse, maar daar krijg je dan blijkbaar ook heel veel voor terug. Een schitterend zwembad van maar liefst 6.000 m2 en leuk entertainment (fijn voor dochter), een fantastisch strand en goede sanitaire voorzieningen (vindt mama fijn) en er valt prima te fietsen (horen we papa ook niet meer). Dus, deze camping zou ‘m wel eens kunnen worden. Ik hou jullie op de hoogte.

Camping brasilia strandCamping Brasilia zwembad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen via een samenwerking.

Lekker slapen begint bij een goed matras

Lekker slapen begint bij een goed…

13 jaar geleden kocht ik tijdens mijn zwangerschap een nieuw matras. Een traagschuim matras van een zeer gerenommeerd merk. Maar ja, hoe goed…

Sinterklaas Bloghop 2020

Sinterklaas Bloghop 2020

We hebben weer een toffe bloghop. Maar liefst 39 bloggers doen mee aan de Sinterkaas Bloghop van dit jaar met ieder een leuk cadeau dat jij…

De ideale badkamer voor een gezin

De ideale badkamer voor een gezin

Een badkamer waar elk gezinslid graag komt. Eentje waar je niet hoeft te dringen voor de wasbak met tandenpoetsen, waar je lekker in bad kan…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.