);

Winterjassen voor meisjes

Winterjassen voor meisjes

De zomer is voorbij, de laatste kledingstukken uit de zomercollectie liggen in de sale en de nieuwe wintercollectie stroomt de winkels binnen.

Hoewel de temperatuur nog goed genoeg is voor een spijkerjackje, vest of zomerjasje, het zal niet lang meer duren voordat de herfst in al zijn guurheid toeslaat. Tijd dus om eens te kijken wat er allemaal verkrijgbaar is aan winterjassen voor meisjes. Ik ging voor je op zoek.

LET OP: Dit artikel is van 2015. Beter ga je naar de link: Winterjassen voor meisjes voor een overzicht van de nieuwe collectie van 2016/2017.

Bellaire winterjassenTumble 'n Dry winterjassen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elk kindermodemerk heeft wel een of twee winterjassen voor meisjes in de collectie. En dan zijn er ook nog merken als Bellaire en Tumble ’N Dry met een heel groot aanbod leuke stoere jacks voor een leuke prijs.

Winterjassen en parka's

Persoonlijk ben ik gek op parka’s. Een wat langere winterjas staat mijn lange dochter altijd zo mooi. Lastig op de fiets, dat wel. Maar ja, ik ben een ontaarde moeder en breng mijn dochter in de winter altijd met de auto naar school…dusss… Nee even zonder gekheid. Wat ik ook mooi vind aan een parka is dat je er meer winters mee kunt doen. Zo lang de mouwen niet te kort worden en ze er geen gat in vallen, kun je een parka gewoon blijven dragen. De eens net boven de knie hangende jas, hangt na 2 jaar halverwege de dij. Niks mis mee toch? En ze houden lekkere warme billen.

Mijn favorieten van deze winter staan hieronder. De Mim-pi jas vanwege de lekkere felle kleuren en de coole hoge kraag, waar je lekker volledig in kunt “verdwijnen” (hiervan hebben ze nog meer leuke dessins), de Kiezeltje jas omdat deze zo mooi van snit is en een lekkere zachte teddy voering in jas en capuchon heeft en de Ninni vi jas omdat deze zo mooi past bij de rest van de collectie en je daardoor je outfit helemaal “af” maakt.

favoriete winterjassen voor meisjes

Welke winterjas vind jij het leukst?

LET OP: Dit artikel bevat winterjassen uit de najaarscollectie van 2015. Je kunt klikken op: De leukste winterjassen voor meisjes voor de collectie van 2016.

 

Meer leuke reviews en blogs lezen over kinderkleding? Wat dacht je van:

Casual en zakelijk: stijlvolle kledingmerken voor mama's

Casual en zakelijk: stijlvolle…

Het afgelopen jaar ben ik nauwelijks buiten geweest. Of beter gezegd: ik heb nauwelijks buitenshuis gewerkt. Collega’s en klanten zien en…

Schoenen: mijn grote liefde en frustratie

Schoenen: mijn grote liefde en…

Schoenen, ik heb er wat mee. Al vanaf het moment dat ik kleedgeld kreeg op mijn 13e, spaarde ik voor dat ene paar dat ik móest hebben. Mijn…

De leukste activiteiten in de tuin tijdens je staycation

De leukste activiteiten in de tuin…

Een staycation was in 2020 dé manier om vakantie te vieren in eigen land. We konden ook niet veel natuurlijk door alle beperkende maatregelen.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 1

  1. Vlijtig Liesje

    sep 04, 2015 at 01:10

    Die van mimi-pi is mijn favoriet.This thread has been closed from taking new comments.