Met zo'n jurk is het echt feest!

Met zo'n jurk is het echt feest!

Mocht je het gemist hebben… Dochter Marisa en ik zijn jarig. Allebei op dezelfde dag 2 april. En dat was een mooie aanleiding om met Marisa een feestelijke verjaardagsfotoshoot te doen met fotografe Wendy van Wen’s Fotografie. We ontvingen van de Nederlandse kindermodemerken LoFff en Le Chic 2 schitterende feestjurken voor deze fotoshoot en het resultaat mag er zijn.

 

Le Chic

 

Feestjurk van Le Chic

 

Eigenlijk is een feestje niet echt feestelijk zonder Le Chic. De naam van dit kindermodemerk laat eigenlijk al vermoeden dat je hier zeker zult slagen voor een feestelijke jurk of outfit. De jurk die Marisa hier draagt, heeft een onderrokje met pailletten en de rok eroverheen is doorzichtig. De glinstering is dus subtiel maar wel duidelijk aanwezig. Als in een ketting zijn op het lijfje bloemen en kralen genaaid. Het jurkje heeft wat weg van de jaren 30. Ik vind de kleur ook mooi. Het is beetje een grijs/blauw tint, dat niet heel erg opvalt, maar waardoor de details als de pailletten en de bloemenketting dat des temeer doen.

Check hier de collectie van Le Chic.

 

Le Chic jurk voor een feestjeLe chic feestjurk

 

LoFff

Mooie jurk van LoFff

 

Deze schitterende zomerse feestjurk van LoFff heeft een elastisch strak lijfje met aan de linkerzijde een roosje en een wijd uitlopende rok met onderrok. Hierop staan roze rozen en zilveren stippen. De jurk is hier gecombineerd met een witte bolero voor als het net te fris is om met blote armen naar buiten te gaan. Dit is echt een zwierjurk, dat wil zeggen dat de rok wijd uit waaiert als je een rondje draait. Er wordt hier dus wat afgedraaid ;-)

Deze jurk is een regelrechte hit van LoFff en hun bestverkopende stuk uit de zomercollectie en eerlijk gezegd…dat snap ik heel goed. Hij is werkelijk schitterend en Marisa is helemaal verliefd op haar feestjurk. Nu nog wachten op die mooie dagen dat ze de jurk ook echt buitenshuis kan dragen. Tot nu toe heeft ze af en toe, als ze zich prinses wilde voelen, de jurk uit de kast getrokken voor een modeshow. Maar geloof me, die gaat zo meteen gewoon aan naar school en gaat daarna niet meer uit.

Elke collectie weer weet LoFff mij te verbazen en verwonderen met schitterende jurken, rokjes en een enkele broek. Deze collectie heeft LoFff overigens heel leuke jumpsuits, die ook zeker de moeite waard zijn. Maar de jurken zijn echt stuk voor stuk plaatjes. Alle lof voor LoFff! Check hier de collectie van LoFff.

LoFff feestjurkfeestelijk met LoFff kinderkleding

 

De mooie diadeem die Marisa draagt en die heel goed bij beide feestjurken past, is gemaakt  door Ramona van Happy Girlz. Ramona heeft in haar webshop allerlei leuke handgemaakte haaraccessoires die soms zelfs op kleur gemaakt zijn voor de nieuwste collecties van bepaalde populaire kindermodemerken. Leuk om daarmee een mooie outfit helemaal af te maken. Kijk maar eens op de webshop van Happy Girlz voor haar creaties.

Met dank aan de modemerken LoFff en LeChic voor deze schitterende feestjurken. Het verjaardagsfeestje startte eigenlijk al op het moment dat we deze jurken thuis kregen en Marisa ze kon passen. Laat die zomer maar komen!

 

Fotografie: Wen's Fotografie

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 3

 1. Christa l

  apr 02, 2016 at 10:59

  Ja een jurk van loff is echt feest. Hebben er ook eens eentje gehad. Gefeliciteerd allebei!  1. Esmée

   apr 03, 2016 at 02:43

   Dank je wel Christa! Ja LoFff is fantastisch. 2. Bodil

  apr 04, 2016 at 04:19

  Prachtige foto's! Heel feestelijk :D Dubbel gefeliciteerd!This thread has been closed from taking new comments.