Winnen in september!

Winnen in september!

Facebook laat steeds minder berichten van pagina's zien. Het kan dus zomaar zijn dat je die ene leuke winactie gemist hebt de dag dat deze online kwam en op Facebook geplaatst werd. Op deze pagina kun je alle acties checken die we in september hebben lopen. Je kunt hier ook bijhouden of de acties afgelopen zijn en of er nieuwe in aantocht zijn of dat jij een van de gelukkige winnaars bent. Check daarom regelmatig onze winactie pagina, want hij wordt uiteraard up to date gehouden zodat jij geen winactie meer hoeft te missen.

 

Dit zijn de winacties in de maand september

De zomervakantie is voorbij en we zijn de maand goed gestart met een Facebookactie. Bij 3900 volgers werd er een prachtig boekenpakket verloot. En hoewel niet alle deelnemers aan de actie ook de pagina zijn gaan volgen, hebben toch voldoende mensen dat wel gedaan. Hierdoor konden we onderstaand boekenpakket binnen een week verloten. 

Boekenpakket

En we hebben uiteraard een winnaar!

Gefeliciteerd: Tamara Heeren, jij wint dit leuke boekenpakket!

 

En we gaan nog even door, want woensdag 5 september komt nóg een leuke winactie op Facebook voorbij. We gaan nu voor de 4.000 volgers voor een heel mooi spelletjespakket. Klik HIER om te gaan naar deze nieuwe Facebookactie.

 

kidsproof familyplanner

Win een van de 6 familieplanners!

De scholen zijn begonnen en het hectische leven met sporten, studiedagen, speeldates, huiswerk en ook nog je eigen werk en afspraken is weer begonnen. En van mama verwachten we dan dat ze dat allemaal wel even onthoudt. Onbegonnen werk! KIJK HIER voor de leukste familieplanners en doe mee met de actie! Deze actie loopt tot dinsdag 25 september.

 

LEVV

 

Win kleding van LEVV Girls!

Heb jij een dochter? Klik dan snel door, want we mogen kleding van het nieuw kledingmerk voor meiden: LEVV weggeven! Deze actie loopt tot woensdag 10 oktober. Kijk hier voor de actie.

 

Wat een lol een LOL!

We geven op Facebook een L.O.L. Surprise eye spy weg! KIJK HIER en doe mee!