Winnen in oktober!

Winnen in oktober!

Facebook laat steeds minder berichten van pagina's zien. Het kan dus zomaar zijn dat je die ene leuke winactie gemist hebt de dag dat deze online kwam en op Facebook geplaatst werd. Op deze pagina kun je alle acties checken die we in oktober hebben lopen. Je kunt hier ook bijhouden of de acties afgelopen zijn en of er nieuwe in aantocht zijn of dat jij een van de gelukkige winnaars bent. Check daarom regelmatig onze winactie pagina, want hij wordt uiteraard up to date gehouden zodat jij geen winactie meer hoeft te missen.

 

Dit zijn de winacties in de maand oktober

We gaan op Facebook voor de 4.000 likes. En hebben we die 4.000 likes, dan wordt er een spelletjespakket verloot. Klik HIER om te gaan naar deze Facebookactie. Doe mee, deel en hopelijk zitten we snel aan de 4.000.

 

 

LEVV

 

Win kleding van LEVV Girls!

Heb jij een dochter? Klik dan snel door, want we mogen kleding van het nieuw kledingmerk voor meiden: LEVV weggeven! Deze actie loopt tot woensdag 10 oktober. Kijk hier voor de actie. DEZE ACTIE IS GESLOTEN

 

Wat een lol een LOL!

We geven op Facebook een L.O.L. Surprise eye spy weg! KIJK HIER voor het filmpje, bekijk het filmpje en doe mee! JE KUNT NOG MEEDOEN!

 

Kinderboekenweek

8 Kinderboeken met het thema VRIENDSCHAP

Ter promotie van de Kinderboekenweek die woensdag 3 oktober van start gaat, mogen wij 8 kinderboeken weggeven. Hoe je kans maakt op een van de 8 boeken, lees je hier. DEZE ACTIE IS GESLOTEN

 

agenda's en planners 2019

Maak kans op 1 van de 9 planners en agenda's

Heb jij al een agenda voor 2019? Nee? Dan móet je gewoon even deze actie bekijken. Ik heb namelijk 9 planners en agenda's onder mijn kritische loep genomen en mag van alle genoemde agenda's een exemplaar weggeven. Dus ben jij een drukke en ambitieuze mama dan kan je vast zo'n mooie agenda gebruiken. Kijk HIER voor de actie en lees goed de voorwaarden.

 

GirlyStuff

Webshop GirlyStuff is jarig en trakteert!

Win een artikel naar keuze van die leuke webshop GirlyStuff, een webshop met prachtige kleding en accessoires voor kleine én grote meisjes. Bekijk HIER de review en doe mee aan deze actie.

 

Kom je af en toe deze pagina checken om te zien of je misschien een winactie gemist hebt?