Winnen in mei

Winnen in mei

Facebook laat steeds minder berichten van pagina's zien. Het kan dus zomaar zijn dat je die ene leuke winactie gemist hebt de dag dat deze online kwam en op Facebook geplaatst werd. Op deze pagina kun je alle acties checken die we in mei hebben lopen. Je kunt hier ook bijhouden of de acties afgelopen zijn en of er nieuwe in aantocht zijn. Check daarom regelmatig onze winactie pagina, want hij wordt uiteraard up to date gehouden zodat jij geen winactie meer hoeft te missen.

 

Dit zijn de winacties in de maand mei

 

Moederdag Bloghop: heet, heter, heetst

De Moederdag Bloghop ging op Moederdag van start. 24 Blogs met allemaal een leuke cadeau voor jou. Bij ons kan je de DVD van 50 Shades Freed winnen, die half juni op de markt komt. De winactie loopt tot dinsdag 22 mei. Om deel te nemen klik je hier.

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN

50 shades freed dvd winnen

 

Het Dikke Dieren Boek

We mogen 2 exemplaren van Het Dikke Dieren Boek weggeven, het nieuwe boek van Marianne Busser en Ron Schröder. Een prachtig groot boek vol dierentuindieren. Kijk hier om de recensie te lezen en de voorwaarden voor deelname. Je kunt tot 24 mei meedoen.

Dikke Dierenboek

 

Win nagellak die écht blijft zitten!

Judith probeerde een tijdje geleden Caption, een nagellak die écht dagen blijft zitten. Nou, dat willen we allemaal wel, dus regelden we een fantastische winactie! Kijk hier om mee te doen. Deze actie duurt tot vrijdag 1 juni.

Caption nagellak

 

Binnenkort meer winacties op deze pagina. Kom daarom regelmatig even kijken voor de laatste winactie.