Winnen in maart 2018

Winnen in maart 2018

Facebook laat steeds minder berichten van pagina's zien. Het kan dus zomaar zijn dat je die ene leuke winactie gemist hebt de dag dat deze online kwam en op Facebook geplaatst werd. Op deze pagina kun je alle acties checken die we in maart hebben lopen. Je kunt hier ook bijhouden of de acties afgelopen zijn en of er nieuwe in aantocht zijn. Check daarom regelmatig onze winactie pagina, want hij wordt uiteraard up to date gehouden zodat jij geen winactie meer hoeft te missen.

 

Dit zijn de winactie in de maand maart

 

Win een product uit de webshop Kauwsieraden & meer…

Heb jij een kind dat altijd op pennen en potloden, mouwen, vingers, nagels of touwtjes kauwt? Gewoon een kind dus met een grote kauwbehoefte? Dan wil je deze actie zeker niet missen! Check hier de actie! DEZE ACTIE IS AFGELOPEN!

 

Win een Squishy!

De ene na de andere speelgoedtrend vliegt om je oren. Hadden we de Hatchimals en de spinners, vliegen nu de L.O.L. Suprise ballen en de squishies je om de oren. Hoe lang deze trend aanhoudt, is niet te zeggen. Dat ze erg populair zijn, is niet te miskennen. Wij geven een squishy weg. Welke? Check snel dit blog voor de voorwaarden van deelname.

squishy winnen

 

Een hooggevoelig kind in huis? Dan wil je dit boek zeker winnen!

Wat een reacties op onze recensie van het boek Hoogsensitief opvoeden! Het is dan ook een prachtig boek en jij maakt er kans op. Ga hier naar de recensie en check goed de voorwaarden van deelname.

Hoogsensitief opvoeden

 

Maak NU kans op een tuinierset van Pieter Konijn!

Ga hier naar het Facebookbericht en doe mee met deze te gekke actie! We mogen 2 sets weggeven, dus laat vooral je Facebook vrienden weten van deze leuke actie.

Pieter konijn tuinset

Binnenkort hebben we meer acties om te laten zien. Check daarom regelmatig deze pagina!