);

Jouw Affenzahn dierenrugzakje winnen!

Jouw Affenzahn dierenrugzakje winnen!

Tijdens de Kleine Fabriek in de RAI kwam ik een heel kleine stand tegen met de allerleukste kinderrugzakjes. Zo leuk was ik ze nog niet tegengekomen. Na een gesprek bleken de rugzakjes van een nog jonge Duitse onderneming te komen, die meer tassen ontwerpen en produceren. In Duitsland zijn deze rugzakjes enorm populair. Ik begrijp wel waarom.

 

dieren rugzakjes op een rij

Wat is er bijzonder aan deze rugzakjes?

Als moeder zeg ik: “er is over nagedacht”. Je ziet dat ze met liefde en aandacht gemaakt zijn. De rugzakken hebben een ademende achterzijde, reflectoren, stevige en zachte schouderbanden, een borstclip die in hoogte verstelbaar is en dus een rugzak die altijd goed zit en grappige details als een uittrekbare tong voor naam en contactgegevens. Dat samen met de lieve dierengezichtjes maken dat je er direct eentje wil kopen voor jouw kleine man of dame.

 

Kleine en grotere rugzakjes

De kleine rugzakjes zijn voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Ze zijn met slechts 200 gram erg licht in gewicht, maar toch ruim want ze hebben een inhoud van 4 liter. De hoogte is 25 cm. Je hebt wilde vriendjes als Timmy Tiger, water vriendjes als Doro Dolphin en bos vriendjes als Olivia Owl en Rosalie Rabbit. In totaal heb je keuze uit 12 vriendjes.

De grotere rugzakjes zijn voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Ze zijn 420 gram en er kan 8 liter bagage in. De hoogte is 31 cm. Je hebt de keuze uit 4 wilde vriendjes als Elias de Olifant en Paul de Panda en 2 wonderlijke vriendjes als Danny en Daria de Draak. In totaal heb je hier dus de keuze uit 6 vriendjes. Deze grotere variant heeft ook iets meer leuke details als de voetjes van je vriendje dat eigenlijk opbergvakjes met ritsjes zijn. Heel handig natuurlijk voor gevonden schelpjes of andere kleine “schatten”. Of de armpjes die je kunt vastmaken voor z’n neus als hij niets mag ruiken of voor zijn ogen als hij niets mag zien. Zo wordt de rugzak zelfs geschikt voor rollenspellen.

 

Prijzen van deze schattige vriendjes

De kleinere variant rugzak kost in de winkel 34,95 en de grote 49,95. Een prima gemiddelde prijs voor een kwalitatief zeer goede rugzak, waar je lang plezier van houdt.

Wil je eens kijken naar alle varianten? Meer informatie erover lezen? Ga dan naar de website van Affenzahn dierenvriendjes.

 

Winnen!

Ter introductie van deze leuke collectie dierenrugzakjes voor kids t/m 5 jaar in Nederland mogen wij maar liefst 2 rugzakken weggeven. Een grote rugzak voor jouw peuter of kleuter en een kleinere voor jouw dreumes of peuter. Wat je hiervoor moet doen?

  1. Ben je ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Geef dan hieronder in een reactie aan welke rugzak jij zou willen winnen (klein/groot)     of
  2. Ga naar onze Facebookpagina, like het actiebericht dat is vastgezet aan de bovenkant van de pagina en laat weten welke rugzak jij zou willen winnen (klein/groot)       of
  3. Ga naar Instagram. Like het account van Website4Mama en van Affenzahn en regram het actiebericht met #4Mama    of
  4. Ga naar Twitter. Like het account van Website4Mama en retweet het actiebericht dat vastgemaakt is aan de bovenzijde van onze pagina.
  5. Alle 4 = 4x zoveel kans op een van deze superleuke rugzakken.

Let op! Meedoen en winnen betekent ook dat we heel graag een foto van jouw kleintje met zijn/haar Affenzahn dierenvriendje ontvangen om op onze Facebookpagina te delen. Deze actie is uitsluitend voor volgers van Website4Mama.

Maandag 8 februari maken we de winnaars bekend.

De haren van je kind wassen; zo pak je het aan

De haren van je kind wassen; zo…

Haren wassen: hoe gewoon het ook is… het is niet onbelangrijk. Wil je een gezonde haardos krijgen en houden, dan gebruik je het liefst een…

Klein wonen met kinderen: 4 tips voor gedeelde slaapkamer

Klein wonen met kinderen: 4 tips…

Klein wonen hoeft geen probleem te zijn. We hoeven niet allemaal in een enorme villa te wonen om gelukkig te zijn. Toch kan het met kinderen…

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Reacties 19

  1. Heleen M

    jan 27, 2016 at 08:45

    Wat je zegt: hier is over nagedacht! Reflectoren, super! Een borstband zodat de schouderbanden niet afzakken : ook super! En die vakjes zijn inderdaad handig voor een fietssleutel of die ene schelp die hij onderweg gevonden heeft. Oftewel: wow! Ik zou heel graag zo'n grote winnen voor mijn kleuter.



  2. erika van koert

    jan 27, 2016 at 09:11

    Wat een leuke actie. Ik maak graag kans op een grote voor mijn dochter elin



  3. Marian Zw.

    jan 27, 2016 at 09:22

    Geliked op facebook, gedeeld op twitter. Ik zou graag kans maken op een grote tas voor onze jongste. Binnenkort mag hij naar de basisschool. Deze week al even kennis gemaakt met de juf. En hij heeft er natuurlijk heel veel zin in. Met zo'n gave grote rugtas wordt dat natuurlijk helemaal erg leuk.



  4. iris

    jan 27, 2016 at 09:34

    Wat een gave rugzakjes! Zien er echt superhandig uit! Ons heertje heeft er uiteindelijk geen voor zijn verjaardag gekregen en zit dus nog zonder. Een kleintje zou ik dus graag willen winnen.



  5. Tamara

    jan 27, 2016 at 09:46

    Super leuke actie!

    Ik doe graag mee voor eentje voor Kyan! (3-5 jaar)



  6. Jolein koolske

    jan 27, 2016 at 10:44

    Oh wat super leuk !!!! Wij doen dolgraag mee voor een grote tas :) daar zouden mijn knappe dochters mega blij mee zijn !!'



  7. Lysanne

    jan 28, 2016 at 06:49

    De grote tas vindt Luuk vast super gaaf!!!



  8. Cindy van Echtelt

    jan 28, 2016 at 10:40

    Ooo super cute de grote rugzak uil of nijlpaardje zou super gaaf zijn als onze jongste meisje Isaura deze op haar rug mee kan nemen naar het medisch kinderdagverblijf ik weet zeker dat ze de blitz loopt en als enige meisje in haar groep zal menig jongen jaloers zijn hihih



    1. cindy van Echtelt

      jan 28, 2016 at 11:56

      Ojee ik zie dat het uiltje niet in het groot is dan zouden we heel graag Danny Dragon groot willen winnen voor onze lieve Isaura de kleintjes zijn ook super leuk maar daar passen niet al haar spulletjes in voor het medisch kinderdagverblijf.



  9. Miekske Dingens

    jan 29, 2016 at 09:21

    Oooh wat een vrolijke rugzakjes! Heel graag doe ik mee voor mijn kapoenen, heb er 2, dus of het nu een grote of kleine rugzak zou zijn, maakt totaal niet uit :) Fingers crossed!



  10. Marjon

    jan 30, 2016 at 08:01

    Leuk! Mijn kleine spruit zou zo'n klein rugzakje prima kunnen dragen. Zeker als het in de vorm van een lieveheersbeestje is. Erg leuke rugzakken.



  11. Wilma

    jan 31, 2016 at 05:57

    Ze zijn echt leuk , de grote Zena Zebra :D



  12. Marielle

    feb 03, 2016 at 09:14

    Niet alleen ik vind ze leuk, mijn dochter (2,5) is ook verliefd. Ze wees direct naar het lieveheersbeestje! Duidelijke :)



  13. Miranda de Jong

    feb 04, 2016 at 08:49

    Zoals wellicht al via IG, FB en Twitter te lezen was is de uil favoriet bij de 5 jarige meid hier. Maar ook via deze weg toch nog maar even een berichtje (als is het maar om je pagina lekker vol te krijgen)



  14. Fleur Veldkamp

    feb 04, 2016 at 09:40

    Ze zijn zo leuk! Ik doe graag mee voor Olivia Owl.



  15. Hanneke

    feb 04, 2016 at 10:42

    Oh het uiltje is super schattig voor ons dochtertje.



  16. elisabeth maria martina

    feb 05, 2016 at 07:46

    danny dragon is een mooi kado voor kleinzoon tije nu hij naar de kleuterschool gaat



  17. Iris

    feb 07, 2016 at 10:47

    Deze rugzakjes zijn echt fantastisch! Op een beurs heb ik vorig jaar een kleine gekocht voor mijn oudste dochter, wat een complimenten krijgen we! De tas gaat overal mee naar toe. Voor haar zou ik heeeeeel graag de grotere maat willen winnen! Dan kan de kleine naar mijn jongste dochter en is zij net zo blij!



  18. Nadia Alhosni

    feb 07, 2016 at 11:30

    Heel leuke actie! ???? Superschattig deze rugzakje. Ik doe graag mee voor een kleine rugzakje, het liefst in lieveheersbeestje vorm. Ik heb alle 4 stappen gedaan. Duimen! ????



This thread has been closed from taking new comments.