);

Leuke boeken voor baby's

Leuke boeken voor baby's

Ik mocht van Website4Mama drie leuke boeken voor baby's reviewen en dat komt goed uit want boekjes vinden onze jongens van 15 maanden zeer interessant. Ze pakken regelmatig een boekje en doen alsof ze al alles kunnen lezen, houden de boekjes op zijn kop en doen alsof ze zeer intelligent zijn. Dat is hier dagelijkse kost. Naast het feit dat ze zelf boekjes leuk vinden om te bekijken wordt er ook minimaal één keer per dag voorgelezen.

 

Dit zijn de 3 babyboekjes, die ik binnenkreeg om voor te lezen.

 

Babyboekje Raad eens?

Raad eens? – Bloemen

Dit is een boekje om op een spelenderwijs je kinderen de namen van bloemen en dieren te leren. Het is een boekje met zogenaamde flapjes die je open kunt klappen waardoor een bloem verandert in een dier. Vooral de flapjes maken het extra leuk voor kinderen. Onze jongens vonden dit een erg leuk boekje, natuurlijk ook omdat ze zelf ook  de flapjes open mochten doen. Het is tevens ook een stevig boekje waardoor het niet snel kapot gaat en daarom ook geschikt is om aan je kind zelf te geven om alles te ontdekken.

Dit boekje kost €9,95 en is uitgegeven door De Vier Windstreken

Wil je meer informatie over dit babyboek en/of het boek bestellen? Klik dan hier.

 

Babyboek Kiekeboe!

Kiekeboe!

Kiekeboe! is verkozen tot Boekstart Babyboekje van het jaar 2016. Ook dit is weer een stevig boekje met flapjes met daarachter hele schattige dieren getekend en zonder tekst. Leuk om de dieren te benoemen en het bijbehorende geluid te maken. Al moest ik wel even goed nadenken hoe een egel na te doen met geluid. Maar de dieren zien er stuk voor stuk erg schattig uit. Door de flapjes is dit ook weer een heel interessant boekje waar ze graag doorheen bladeren. Het leukste uit het boekje is het spiegeltje achteraan in het boekje waarbij je kindje zichzelf ziet, gegarandeerd een succes!

Dit boekje kost €12,95 en is uitgegeven door De Vier Windstreken

Wil je dit boekje inkijken en/of bestellen? Klik dan hier.

 

Babyboek liedjesboekIn een blauwgeruite kiel

Dit boekje heeft een CD met 12 korte kinderliedjes in het thema varen, schepen etc. In het boekje (ook weer lekker stevig) staan mooie tekeningen en de korte teksten van de liedjes. Erg leuk om met je kind het boekje door te nemen en de CD aan te zetten. Hier is het ook een groot succes, ze staan met de muziek mee te bewegen. Ik vind het jammer dat de liedjes zo kort zijn. Maar dat is eigenlijk natuurlijk ook een compliment. Ook zonder de CD vinden ze het erg leuk om door het boekje heen te bladeren.

Dit boekje kost €12,99 en is uitgegeven dor Lemniscaat.

Wil je dit liedjesboekje bekijken en eventueel bestellen? Klik dan hier.

 

De drie boekjes Raad eens?, Kiekeboe! en In een blauwgeruite kiel zou ik zeker aanraden als boekje voor baby’s. Deze zijn hier in ieder geval echt een succes bij onze jongens van 15 maanden.

 

 

» Lees ook: beste boekjes bij zindelijkheidstraining

 

Op stap met een tweeling

Op stap met een tweeling

Voordat mijn tweeling Olaf en Xavier er waren kon ik makkelijk even snel weg wanneer ik wilde. Of het nou ging voor een kleine boodschap of…

Het eerste jaar met een tweeling

Het eerste jaar met een tweeling

Inmiddels zijn Olaf en Xavier 1 jaar en kunnen nu terug kijken naar het eerste jaar met een tweeling. Hoe hebben we het ervaren? Was het zwaar…

Hebben tweelingen nu echt veel aan elkaar?

Hebben tweelingen nu echt veel…

Wanneer ik samen met onze tweeling boodschappen ga doen, krijg ik vaak te horen dat het wel leuk is zo met z’n tweeën. Dat ze elkaar hebben…

Margareth (Miss Mags), 35 jaar en ik woon in Brabant. Woon samen met mijn vriend en onze twee honden en op 28 februari 2015 ben ik bevallen van een tweeling, Olaf en Xavier. Op mijn eigen blog (Miss Mags) schrijf ik met veel liefde en plezier voornamelijk over lifestyle, beauty en fashion. Maar ik schrijf ook over mijn privé, zoals over de tweeling en dingen die mij zoal bezig houden.

Naast het bloggen, zorgen voor de tweeling én de andere bedrijvigheden ben ik vooral bezig met mijn webwinkel in muurstickers (Mudeco – Topmuurstickers). Alsof dit al niet druk genoeg is ben ook nog bezig met mijn eigen bedrijf in grafisch design en webdesign en doe ik ook voor enkele andere bedrijven hun webmanagement. 

 

Reacties 14

  1. Krista Bouwman

    jun 24, 2016 at 07:48

    Super leuk!!! Ons dochtertje is gek op lezen en voorlezen. En in juli verwachten wij ons tweede dochtertje. Dus een nieuw boekje kan geen kwaad!!!!



  2. Maria Bruijn

    jun 24, 2016 at 07:54

    Ohhh dat boekje lazen we in het babycafe in de biep, mijn zoontje vond het een superleuk boekje incl liedje



  3. betti

    jun 24, 2016 at 08:02

    Zou super.zijn te winnen voor mijn dochter van bijna een maand oud



  4. Linda

    jun 24, 2016 at 08:13

    graag voor ons nichtje Tess nu onze tweeling Lucas & Eva voor de eerste keer grote neef en nicht geworden zijn :D



  5. liesbeth

    jun 24, 2016 at 10:06

    Leuke en goede actie! Ik doe graag mee voor een zwanger vriendinnetje!



  6. Miranda Schuttevaar

    jun 25, 2016 at 08:16

    Wat een leuke review en leuke boekjes! Mijn ervaring is dat je nooit genoeg boekjes kunt hebben. Oudste zoon van 2,5 vindt al zijn boekjes nog steeds leuk en 'leest' ze nu ook voor aan zijn broertje. Een nieuw boekje zal dus voor beiden plezier geven!



  7. Wendy smolders van der meijs

    jun 25, 2016 at 11:28

    Jaaa die wil ik wel!!! Voor mijn kleine vriendjes als ze op bezoek komen!! ????



  8. Marrit

    jun 25, 2016 at 02:24

    Leuk! Zijn wel weer toe aan nieuwe boeken



  9. Lotte

    jun 25, 2016 at 07:54

    Lezen is zo leuk en zo belangrijk! Dit leuke boekje doet t vast super bij mijn kids!



  10. Nathalie

    jun 27, 2016 at 06:23

    Super leuk!! Onze jongens zijn bijna 7 maanden en genieten er nu al van als we ze voorlezen dus natuurlijk wil ik dit graag winnen voor ze!



  11. Anna

    jun 28, 2016 at 01:13

    Ik zou heel graag willen winnen.. Ik heb nog te weinig boekjes voor onze dochter van 5 maanden, maar ik ga wel regelmatig naar de bibliotheek.. ??



  12. Marita

    jun 28, 2016 at 01:52

    Leuk voor mijn zoontje



  13. Claudia

    jun 28, 2016 at 05:10

    Wij doen zeker mee.



  14. Bodil

    jun 28, 2016 at 09:28

    Super leuk! Mijn meiden zijn dol op dieren, kiekeboe spelen en samen een boekje lezen!



This thread has been closed from taking new comments.