);

De leukste en mooiste kerstkaarten

De leukste en mooiste kerstkaarten

Kerstkaarten, ze worden steeds minder verstuurd sinds dat de digitale wereld het overneemt van het geschreven woord. Even een leuke kerstafbeelding via de whatsapp of email is zo veel gemakkelijker. Het ontvangen en versturen van een Kerstkaart wordt daarom steeds meer een bijzondere aangelegenheid. Ben je van plan om dit jaar je goede vrienden en familie een kaart te sturen? (Want laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk vele malen leuker!) Kijk dan eens naar de suggesties die wij hieronder gedaan hebben. Wij zijn voor je op zoek gegaan naar de leukste, grappigste en mooiste kerstkaarten. Een feest om te sturen én om te krijgen.

Zwart/witte kerstkaarten lijken een trend te zijn dit jaar, zoals je dat ook in het interieur terug ziet komen. Vaak zijn dit kaarten met een leuke spreuk of abstracte tekening.

Kerstkaarten van Boefjesfabriek

Heej kerstmuts!

We moesten spontaan grinniken toen we deze kerstkaarten zagen bij Boefjesfabriek. Lekker verfrissende humor met kerst. We love it! Ze zijn €1,50 per stuk. Het zijn gewoon enkelzijdige kaarten zonder envelop, waarbij je het adres op de achterzijde kunt schrijven. 

 

Kerstkaarten Madame La Poule

 

Kerstkaarten in zwart/wit

Deze stijlvolle kaarten in zwart/wit en met tekst zijn 11 x 11 cm en worden geleverd met een zwarte envelop. De set van 4 kaarten kost €7,50 en zijn verkrijgbaar bij Madame La Poule.

 

 

zwart wit kerstkaarten

 

Ook woonwinkel By Noth heeft leuke kerstkaarten in zwart/wit. Deze set van 10 kaarten koop je voor €8,50.

 

 

 

 

Kerstkaarten van Zoedt

 

Houten kerstkaarten

Ook weer van die leuke kaarten in zwart/wit. Deze zijn afkomstig van Zoedt en ze zijn van hout. Hoe bijzonder is dat! Ze zijn €4,50 maar dan heb je wel een kaart gegeven om te bewaren en elke kerst weer uit de bekende doos met kerstversiering te halen. Een echt kerstcadeau. Dus ook gewoon leuk voor jezelf om in huis te halen.

 

Kerstkaarten van kaartje of kip

 

Kerstkunst met een hoofdletter K

Deze kerstkaarten mochten absoluut niet ontbreken in dit rijtje. Het zijn kleine kunstwerkjes, handgemaakt door Karin van Kaartje of Kip. Alle tekeningen, kaarten en stationery van Kaartje of Kip zijn retro van aard en in bijna alle afbeeldingen zijn wel dieren verwerkt. Let op de details en hoe schitterend dit gemaakt is. Wij zijn er absoluut weg van! Deze kleine kunstwerkjes zijn vanaf €0,74 cent per stuk verkrijgbaar. En dan heb je iets heel bijzonders.

 

Kerstkaart van PimpelmeesKerstkaarten van Pimpelmees

Wie kent Pimpelmees nu niet? Ze maken al jaren geboortekaartjes, een prachtige gezinsplanner en stationery en hun tekeningen zijn in veel tijdschriften en boeken terug te vinden. Wij zijn ook fan van Pimpelmees. Deze kerstkaart komt met mooie envelop en bestel je voor €7,95 bij een set van 10 stuks.

 

 

Kerstkaart zelf makenZelf Kerstkaarten maken bij Koning Kaart

Een persoonlijke Kerstgroet met een eigen kaart is eigenlijk het leukst. Bij Koning Kaart maak je makkelijk en snel je eigen Kerstkaart. Een leuke foto van je gezin, een persoonlijke tekst en versturen maar. Kijk maar eens op Koning Kaart.

 

De haren van je kind wassen; zo pak je het aan

De haren van je kind wassen; zo…

Haren wassen: hoe gewoon het ook is… het is niet onbelangrijk. Wil je een gezonde haardos krijgen en houden, dan gebruik je het liefst een…

Klein wonen met kinderen: 4 tips voor gedeelde slaapkamer

Klein wonen met kinderen: 4 tips…

Klein wonen hoeft geen probleem te zijn. We hoeven niet allemaal in een enorme villa te wonen om gelukkig te zijn. Toch kan het met kinderen…

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Reacties 12

  1. Marian Zw.

    dec 02, 2015 at 04:14

    Vooral de houten kerstkaarten vind ik erg leuk! Ik doe graag mee voor zo'n leuk setje!



    1. Website4Mama

      dec 02, 2015 at 04:23

      Hoi Marian,
      Even voor alle duidelijkheid...je kunt een set kaarten winnen van "Unieke Postkaarten". Deze zijn van karton, niet van hout. De houten kerstkaarten kun je bij Zoedt kopen.



  2. Els Black-Stoker

    dec 02, 2015 at 04:54

    Wat super leuk! Ik stuur elk jaar nog steeds gewoon kaarten, want vind het enorm leuk om ze te krijgen. Dus deze set zou ik erg graag winnen



  3. Alicia Hofman

    dec 02, 2015 at 08:08

    Oh wat leuk! Ik twijfelde of ik dit jaar kaarten ga versturen maar met deze mooie kaarten ga ik me nog eens bedenken!



  4. Danielle

    dec 02, 2015 at 08:59

    Wat ziet die kerstkaart er gezellig uit!!
    Ik zou graag een set van 25 van die lijn willen winnen.



  5. Marjon

    dec 02, 2015 at 10:47

    Wat een leuke kerstkaarten. Ik weet zeker dat allen ontvangers van zo'n kaart erg blij zullen zijn!



  6. Esther Potters

    dec 03, 2015 at 10:35

    Ja, dit is zeker een leuke winactie, daar ben ik wel voor in!
    Ik ben dol op kerstkaarten, zowel om ze te versturen als om ze te krijgen,
    dus ik hoop dat ik zo'n mooi setje win:) #duimen



  7. Jip de Vries

    dec 07, 2015 at 08:59

    Gaaf hoor, ben nog op zoek naar leuke kerstkaarten, en dit is helemaal leuk! Doe graag mee met deze winactie. Duimen maar :-).



  8. patricia

    dec 07, 2015 at 09:07

    Kijk dat zijn nu eens leuke kaarten , ipv van elkjaardezelfdekruidvatkaarten te gebruiken. Ik doe dus heel graag mee met deze winactie !!



  9. Liesbeth van der Gun

    dec 07, 2015 at 04:52

    De kerstkaarten van de boefjesfabriek! Daar word ik nu echt blij van! Heel graag wil ik die winnen!



    1. Website4Mama

      dec 07, 2015 at 05:04

      Ja Liesbeth, daar worden wij ook heel blij van. Maar die kun je niet winnen. Even het einde goed lezen ;-) Je kunt die superleuke kaarten van Unieke Postkaarten winnen.



  10. Eve Allijn

    dec 08, 2015 at 01:15

    Superleuk!! Ik vind ze allemaal even mooi en uniek! Veel beter dan de kaarten die je overal vindt. Ik hou wel van iets bijzonders :)
    Liefs, Eve



This thread has been closed from taking new comments.