);

Ajeto! Buurman & Buurman worden beroemd

Ajeto! Buurman & Buurman worden beroemd

Afgelopen weekend ging de nieuwe show van Buurman en Buurman in première. Laten onze boys nou echte Buurman en Buurman fans zijn. Mees slaapt onder een Buurman en Buurman dekbed, we hebben de mutsjes en de poppen in huis. Je raad het al, wij moesten er bij zijn, bij de nieuwe show: Buurman en Buurman worden beroemd.

De jongens sprongen dan ook een gat in de lucht toen ik ze vertelde dat ik kaartjes had gekregen voor deze voorstelling. Even was het spannend of we wel met z’n allen konden gaan, aangezien de jongens afgelopen week alle drie ziek waren en ze vrijdag nog niet allemaal weer op de been waren. Maar gelukkig, ze waren alle drie op tijd fit. ’s Ochtends stonden ze al te popelen, we gaan naar Buurman en Buurman in het theater. Nu gaan wij niet zo heel vaak naar het theater, dus dit was al een beleving op zich.

Let op: dit artikel bevat een win-actie!

 

Het Ontvangst

Allereerst werden we ontvangen in de centrale hal met drankjes en konden we onze jas ophangen. Op de eerste verdieping kon je op de foto met Buurman en Buurman en stond een ballonnenartiest. Omdat de voorstelling bijna begon besloten wij om na de voorstelling daar een kijkje te nemen. Op zoek naar onze stoelen in de zaal. Het was erg druk, dus het was een onderneming op zich om de jongens bij me te houden.  We hadden echt geweldige plaatsen in de zaal, we zaten vlak bij het podium op rij 6.

Vooral Mees vond het spannend, hij is drie en had geen idee wat hij moest verwachten. Daan en Xem zijn met school weleens naar een voorstelling in het theater geweest. En Xem zelfs al eens naar een voorstelling van Buurman en Buurman, gekregen van oma voor zijn verjaardag.

 

De voorstelling

Om twee uur begon de voorstelling en hij duurde een klein uurtje. De lichten gingen uit en de jongens zaten op het puntje van hun stoel. Al vanaf het moment dat de buurmannen opkwamen was het lachen geblazen. Er hing een heerlijke ontspannen sfeer en de voorstelling was echt te gek. Vooral Mees (3) en Xem (6) hebben zich uitstekend vermaakt en vonden de humor van de buurmannen geweldig. Ook Daan (9) heeft enorm gelachen om de gekke caperiolen van de heren. 

buurman & buurman scene

De strekking van het verhaal is dat Buurman en Buurman graag beroemd willen worden, omdat ze graag op tv willen. Hiervoor bedenken ze verschillende plannetjes, met als gevolg dat ze op hun hilarische manier weer van alles in de soep laten lopen. Maar of het ze gaat lukken? Dat moet je echt zelf gaan zien.

Buurman en Buurman kijken zo spannend
Het was best spannend af en toe

Op sommige momenten werd het Mees een beetje te spannend en sloeg hij zijn handen om zijn oren, maar bleef aandachtig kijken en heeft de gehele tijd zijn aandacht bij de show gehad.

Na de theatervoorstelling was er nog een gezellig feestje op de eerste verdieping, met een echte DJ. De kinderen konden drinken pakken, kregen een zakje popcorn en de ballonnenartiest was ook weer van de partij. In de rij dus voor een blauw zwaard voor Mees.

Kortom: het was echt de moeite waard en ik kan deze theatervoorstelling echt aanbevelen. Voor volwassenen is de show ook echt te gek: humor voor jong en oud!

Meer lezen over theatervoorstellingen en kindermusicals die momenteel spelen als Roodkapje de Musical en André het Astronautje die vanaf december weer in theaters staat?

 

Je kunt 2 kaartjes winnen van Buurman & Buurman!

Hoe leuk is dat? Je kunt nu 2 kaartjes winnen van deze leuke show in een theater naar keuze. Wat je daarvoor moet doen?

  1. Check de SPEELLIJST om te zien waar Buurman & Buurman de komende weken/maanden op de planken staat
  2. Like het actiebericht op Facebook en laat daar in een reactie weten in welk theater jij Buurman & Buurman graag zou gaan zien
  3. Een reactie hieronder geven, geeft je een extra winkans én je schrijft jezelf ook direct in voor de nieuwsbrief (mocht je die nog niet ontvangen)

De actie duurt tot woensdag 12 oktober 12.00 uur. Woensdagmiddag maak ik de winnaar bekend.

 

Kinderen en social media

Kinderen en social media

Door Margreet. Onze oudste mag zich sinds een aantal weken een groep zevener noemen. Je krijgt dan te maken met kinderen die langzaam omgetoverd…

SKURK: jongenskleding voor boefjes en rebellen

SKURK: jongenskleding voor boefjes…

Als echte jongensmoeder weet ik als geen ander dat het aanbod van jongenskleding niet altijd even groot is. Wanneer je een…

Tips voor onderweg op vakantie

Tips voor onderweg op vakantie

In sommige delen van Nederland is de vakantie al begonnen en voor de rest van Nederland duurt het niet lang meer. Natuurlijk kijk je er naar…

Hoi, ik ben Margreet. Trotse moeder van Damien (*), Daan, Xem en Mees.

Eveneens heb ik altijd een hoofd vol (creatieve) ideeën. Soms lopen mijn gedachten over, maar ik krijg er altijd nieuwe energie van. Ik zal je op de blog meenemen in mijn gedachtegang. Ik ben op mijn best als ik met mijn handen kan werken en mijn creatieve brein de ruimte geef. Ik ben dol op bakken en decoreren van taarten, naaien en heb een voorliefde voor chocolade en natuurlijk mijn jongens. Wil je meer over mij te weten komen, check dan mijn website www.margreetstegeman.nl

Reacties 22

  1. Vlijtig Liesje

    feb 02, 2016 at 10:54

    De foto's van de voorstelling zien er veelbelovend leuk uit! Het lijkt me erg leuk.

    Huisvlijt



  2. Saskia

    feb 03, 2016 at 10:24

    Mijn zoontje vindt het ook helemaal leuk om filmpjes van Buurman en Buurman te kijken. Bij ons komen ze op 15 mei in de buurt maar dan kunnen we helaas niet. De voorstelling ziet er erg leuk uit.



  3. Sonja Hubregtse

    okt 05, 2016 at 10:36

    Onze 2 kids zijn altijd van Buurman en Buurman aan het genieten,
    daarom laat ik deze kans (voor Middelburg) niet schieten.
    Ze liggen regelmatig in een deuk om hun plannen,
    het zijn soms ook wel klunzige mannen ;)
    Daarom hoop ik van hun dat we deze kaartjes mogen winnen,
    dan kan het klus-plezier in de kerstvakantie gaan beginnen !



  4. kristel

    okt 05, 2016 at 10:38

    Wow heel gaaf. Hier zijn we fan :)



  5. Daantje Jadon Deon X

    okt 05, 2016 at 11:01

    Oh super zeg ! Dan hoef ik nog maar 1 kaartje bij te halen en kan ik met m'n tweelingzoontjes naar Buurman en Buurman !! Ik doe graag mee !



  6. Irene

    okt 05, 2016 at 11:02

    Hier ook twee onwijze buurman & buurman fans. We zullen het onwijs tof vinden om kaartjes te winnen voor deze show in Emmen. Gelijk in het nieuwe Atlas Theater.



  7. Marange

    okt 05, 2016 at 11:28

    Jaaa..ik doe mee voor mijn kinderen! De jongste vindt buurman en buurman fantastisch!!



  8. Carina

    okt 05, 2016 at 01:29

    Lijkt me erg leuk voor onze kleine klusser om Buurman en buurman in het echt te zien ;)



  9. Mariska

    okt 05, 2016 at 02:03

    Wow! Dit belooft een hilarische show te worden! Die zouden we graag zien in Eindhoven!



  10. Laura

    okt 05, 2016 at 02:43

    Oo wat super leuk!! Ons zoontje van 4 is echt groot fan!! Wat zou hij het fantastisch vinden om naar de voorstelling in breda te mogen gaan????



  11. gea

    okt 05, 2016 at 05:09

    O dat is echt iets voor mijn jongens!vindt het zelf ook geweldig.Leuk verjaardagscadeau voor mijn zoon die in november jarig is. Emmeloord is voor ons het dichtste bij. O gaaf zeg!



  12. Iris

    okt 05, 2016 at 06:55

    Het lijkt me zooooo cool dat ik hier nog een keer meedoe voor een extra winkans! Ik wil graag met ons heertje naar de Kunstmin in Dordrecht. Duimen maar!



  13. Gerlinde

    okt 05, 2016 at 07:42

    Wat een gave actie. Alle 3 mijn jongens zijn enorm fan van buurman en buurman en liggen geregeld dubbel om de maffe capriolen. Als ik win gaan we naar Emmeloord



  14. jolanda

    okt 05, 2016 at 08:31

    Wat een leuke actie. Ik denk dat mijn 2 jongens ( en hun papa stiekem ook) het super zouden vinden om die 2 gekke buurmannen eens in het echt te kunnen zien. Laten ze nu bij opa en oma in Emmeloord op bezoek komen.



  15. Heleen

    okt 07, 2016 at 07:21

    Mijn jongens vinden Buurman & Buurman helemaal hilarisch! Ze zijn 3 en bijna 5,dus deze humor past helemaal bij hun leeftijd! Wij zouden graag op 5 november naar de voorstelling in Hoofddorp willen



  16. Carmen

    okt 07, 2016 at 10:28

    Oh wat een leuke win actie. Mijn beide zoontjes (5 en 2.5 ) zijn echt heel erg fan van buurman en buurman. Zou dit echt super leuk voor ze vinden.
    Onze voorkeur zou uitgaan naar Emmen.



  17. Wilma Meulendijks

    okt 11, 2016 at 04:13

    Heel leuk! Zou onze Thomas geweldig vinden en laat hij nou net bijna jarig zijn. Oh ja locatie Ulft zou ideaal zijn.



  18. Mariska

    okt 11, 2016 at 04:25

    Daar zou ik graag met Bram heen gaan in Veldhoven!



  19. Kim

    okt 11, 2016 at 05:45

    Samen mijn zoon Elijah naartoe. Die vindt buurman en buurman hilarisch!



  20. Nicol

    okt 11, 2016 at 05:59

    Mijn zoontje wordt helemaal gek! Haha, hij speelt zelfs met zijn buurvriendje buurman en buurman. Dat zegt al genoeg ;)



  21. Fleur

    okt 11, 2016 at 09:40

    Groot fan van deze buurmannen en ze komen ook nog eens in de herfstvakantie naar Leiden



  22. Heidie

    okt 12, 2016 at 06:00

    Dat zou te gek zijn, mijn zoon vindt Buurman en Buurman geweldig! Ook een geweldige ervaring om de voorstelling eens in het theater te zien, dat wordt vast heel hard lachen! We zouden graag op 29 november in Roermond gaan!



This thread has been closed from taking new comments.